Lucie Vondráčková se projela westernovou prérií

25.05.2014 08:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Vondráčková je na rozdíl od svého manžela Tomáše Plekance (ten stále bojuje se svým Montrealem o hokejový Stanley cup) z Kanady zpět doma a svůj pobyt v ČR zahájila představením dalšího videoklipu, jenž propaguje loňské album "Oheň". Tentokrát se jedná o skladbu "Jedou vozy prérií", kterou jí pomohl natočit kamarád Petr Kocman.

Písnička s nádechem country patří k těm nejlepším na zmiňované nahrávce a ani vizuál nic nepokazil. Pohodové a hravé video s westernovými motivy, ve kterém se kombinují černobílé záběry s těmi barevnými, bylo hotové a připravené ke zveřejnění už před měsícem, jelikož se ale odehrává na kolejích a mělo být vydáno v době tragického úmrtí Lucčiny kolegyně Ivety Bartošové, jeho vydání se Vondráčková rozhodla pozdržet.

To jí rozhodně slouží ke cti. Nyní pro ni soudě podle jejích slov začíná pracovní frmol, znovu totiž bude kombinovat herecké i hudební aktivity. Nezbývá než si přát, aby konečně upustila od tanečních tucáren typu "Byla to láska" a zůstala více u této akustické polohy, která jí jednoduše sluší víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY