Gazdina Roba vydává nové album. Pokřtí ho v Malostranské besedě

05.05.2014 08:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapela Gazdina Roba existuje v různých podobách, obsazeních a po několika pauzách přesně deset let. Ke kulatému výročí si nadělila neskromný dárek: první opravdové album s mnohoznačným názvem "Deset let jsme se neviděli". Produkce studiové prvotiny se ujal Zbyněk Raušer. "S lidmi z Gazdiny Roby se známe léta a někteří jsme spolu začínali. Takže když přišel nápad udělat jakousi rekapitulaci, šel jsem do toho," vysvětluje.

Album o jedenácti písničkách zachycuje vše podstatné z toho, co dosud zaznělo na demáčích a sporadických koncertech. Prostor ale dostaly i žhavé novinky. "Baví mě na tom ta svoboda. Tohle děláme jen proto, že chceme. Samozřejmě budeme rádi, když ty naše příběhy někoho zaujmou, ale není to primární cíl. Prostě chceme vyprávět," říká Zbyněk. Že to tentokrát Gazdina Roba myslí vážně, dokládá i pilotní klip k novému albu, který můžete zhlédnout níže.

Křest novinky "Deset let jsme se neviděli" obstará Monika Načeva a proběhne 5. 5. 2014 od 20:30 v pro skupinu takřka domovské Malostranské besedě v Praze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY