Televise bude! A to rovnou s hudbou od MIDI LIDI a WWW

28.04.2014 08:47 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Pokud jste měli pocit, že kolem partiček MIDI LIDI a WWW je poslední dobou nějak podezřele ticho, pak vězte, že obě výrazné skupiny tuzemské hudební scény usilovně pracovaly na hudební složce zbrusu nového filmu rodícího se režisérského talentu Jana Bušty s názvem "Televise bude!"

"Dějiny televizního vysílání v našem teritoriu natočené v téměř jediném obraze. Epická freska [...] spektakulárně rozehrává klíčové průsečíky našich dějin s dějinami televizního vysílání. Výrazný vizuální styl je překvapivou výzvou všem, kteří od televizního filmu něco takového spíše neočekávají," píše se k čerstvě dokončenému blockbusteru na oficiálních stránkách České televis/ze.

Snímek podle dostupných informací bude zachycovat okamžiky při slavnostním zahájení televis/zního vysílání v Československu, při kterém byli přítomni například herec František Filipovský (Martin Matejka), ministr informací Václav Kopecký (Pavel Nečas) a nějaký televizní technik (Braňo Holiček). Premiéru si spektákl má odbýt ve čtvrtek 1. května na ČT2, kousek originální hudby můžete poslouchat díky tomuto traileru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY