OneRepublic se opět vrátí do Česka, v listopadu zavítají do O2 areny

22.04.2014 12:23 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Dosud poslední pražská zastávka OneRepublic je stále ještě v živé paměti fanoušků, přesto už se mohou těšit na další koncertní show svých favoritů. Ryan Tedder a spol. se totiž do našeho hlavního města vrátí už v listopadu. Poté, co v únoru dlouho dopředu vyprodali Incheba arenu, se tentokrát pokusí zaplnit prostornější O2 arenu.

Coloradská parta, která se v roce 2007 proslavila singlem "Apologize", respektive jeho remixem od Timbalanda, tak pokračuje v posouvání svých zdejších vystoupení do stále větších prostorů. V roce 2011 hráli v klubu SaSaZu, letošní únorový koncert se měl původně konat v Lucerně, později byl však přesunut do zmíněné Incheby. Ani její kapacita však zájem českých příznivců, kteří mimo dalších hitů prahli po stále ještě hodně hraném superhitu "Counting Stars", neukojila.

Připomeňme, že OneRepublic za pár týdnů vydají reedici loňské desky "Native", kterou uvádí nový singl "Love Runs Out". Vstupenky na listopadovou show by měly být k mání od pátku 25. dubna, jejich cena se podle Petra Nováka z pořádající agentury Live Nation bude pohybovat v rozmezí od 990 do 1390 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY