Muse se už brzy pustí do práce na novém albu

18.04.2014 12:33 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Dejte chladit sekty, ti movitější z vás třeba i šampaňské - Muse se chystají ukončit mezialbové mezidobí a plánují započít práce na nové studiové desce. Bubeník Dom Howard odhalil novinářské veřejnosti, přítomné na právě probíhajícím Coachella Valley Music And Arts Festivalu, že začít by s kolegy chtěl už příští měsíc, což je květen, a hotovo by všichni měli rádi nejpozději příští rok, což bude 2015.

"Začneme určitě ještě letos. Tohle (myšleno vystoupení na festu) jsou naše poslední dva koncerty, pak je turné k tomuhle albu (myšleno 'The 2nd Law') definitivně ukončené," prohlásil Howard. A kdy že to tedy všechno vypukne nanovo? "Vrátíme se v květnu a začneme hned dělat na nových věcech, takže myslím, že začneme nahrávat ještě letos... Kdybychom něco dokončili ještě v tomhle roce, bylo by to super, ale definitivně to bude příští rok," nastínil bicman.

Pokud máte rádi vhledy do historie, pak vězte, že chystaná deska bude v pořadí sedmou studiovou nahrávkou těchto britských alternativních rockerů a bude navazovat na album "The 2nd Law" z roku 2012, které v tuzemské hitparádě dosáhlo na pátou příčku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY