Róisín Murphy zpívá italsky! EP vypustí v květnu

03.04.2014 16:09 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Je to docela dávno, co jsme naposledy slyšeli o irské muzikantce, zpěvačce, skladatelce, producentce a dvojnásobné matce Róisín Murphy. Zdání ale klame. Dle posledních zpráv je totiž tato divoženka nesmírně činná a výsledky svého tvoření nám i vám už brzy ukáže. Na konci května vydá italsky(!) zpívané EP, dlouhohrající deska pak bude následovat.

"V poslední době jsem byla neuvěřitelně produktivní. Dokončila jsem produkt nazvaný 'Mi Senti', je to italský projekt, kde zpívám v italštině, vyjde v květnu. Taky pracuji na albu - albu Róisín Murphy - a jde to hodně dobře. Brzy vyjde singl 'Leviathan', což je spolupráce s Freeform Five, a k tomu chystám další House Music EP," pronesla autorka řady hitů (mimo jiné "Dear Diary") v rozhovoru s irským rozhlasovým moderátorem Rorym Hallem.

Jako první tedy přijde na řadu "Mi Senti". Ípíčko vypustí slečna Murphyová mezi lid 28. května a bude na něm šest písniček - pět coververzí a jedna originální, autorská hitovka. Produkci minikolekce obstarali Róisínin partner Sebastiano Properzi (heuréka!) a Eddy Stevens.

Tracklist EP "Mi Senti" je následující: Ancora Ancora Ancora, Pensiero Stupendo, Acora Tu, In Sintesi, Non Credere, La Gatta.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY