Debut Azealiy Banks údajně leakne 15. dubna

25.03.2014 09:57 - Simona Knotková | foto: facebook.com/azealiabanksmusic

Z naděje hiphopové hudby v závěru roku 2011 až po hanlivé označení jednohitového zázraku, který umí jenom držkovat a neustále odkládat vydání svého debutu - takovou trasu stihla za své krátké působení na poli hudebního showbusinessu urazit Azealia Banks. V brzké době by se nicméně vše mělo změnit. Dvaadvacetileté rapperce totiž už došla trpělivost a na svém Twitteru vyslala do světa oznámení, že "Broke With Expensive Taste" nechá navzdory svému labelu leaknout 15. dubna.

Už dříve v tomto roce se opět prostřednictvím tweetů vyznala z údajného pekla, které v Universalu zažívá. "Nemohl by mě, prosím, někdo ze Sony vykoupit z Universalu?" škemrala tehdy. Zajímavostí přitom je, že se tak stalo jenom několik dnů poté, co muzikantka popisovala soužití s hudební společností za "velice dobrý vztah" a rozhodnutí o dalším odsunu její prvotiny považovala za nejlepší, k jakému mohlo dojít.

Českoslovenští posluchači se tak alespoň můžou těšit na první půli července, kdy si Azealiu prostřednictvím festivalu Bažant Pohoda budou moci užít naživo. Přesněji řečeno - měli by.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY