"Proměnamě" Tomáše Kluse přinese šestnáct písniček

21.03.2014 10:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Čtvrtá deska Tomáše Kluse nazvaná "Proměnamě" patří určitě mezi ty nejočekávanější domácí nahrávky letošního roku. Od minulé řadovky "Racek" se písničkář stal snad největší domácí hudební celebritou, která celebritou navíc vůbec není. Každý jeho koncert je záhy vyprodán, takže se není co divit, že se i od nového alba očekávají vysoké prodeje.

Klus na nové album prozatím upozornil jen singlem "Napojen", který potvrdil příklon k více kapelovému zvuku, v jakém by se ostatně měla nést celá nahrávka. Původní prohlášení, že nová kolekce bude hodně o Bohu, později zmírnil, pravděpodobně nás tedy nečekají církevní náborové popěvky, spíše jen více spiritiuální texty. Ale to se uvidí v pondělí 24. března, kdy novinka oficiálně vyjde.

Pokud se nemůžete dočkat, až budete mít v rukou fyzické cédéčko nebo v počítači digitální verzi, v prvním týdnu prodeje budete muset zamířit do Bontonlandu či na Bontonline.cz, právě tam bude totiž nová Klusova kolekce od 24. do 30. března exkluzivně k dostání.

Nová deska Tomáše Kluse přinese těchto šestnáct písniček: Jsem, První píseň, Oblomov, Amores Perros, Vločka, Napojen, Procit, Narozeninovál, Pan Toffel, Nezapomínej, Žezlo, Taneční, Žabí král, Noe, Napojen II., Anna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY