M.I.A. požádala Madonnu o 320 milionů. Nemá na zaplacení prostředníčku, který zvedla během Super Bowlu

18.03.2014 13:50 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Být rebelkou může být v dnešním světě pořádně drahá sranda. Přesvědčila se o tom zpěvačka M.I.A., které se v roce 2012 dostalo obrovské příležitosti vystoupit po boku Madonny a Nicki Minaj v poločasové show Super Bowlu, tedy každoročně nejsledovanějšího pořadu americké televize. Během společné písničky "Give Me All Your Luvin" se britská interpretka neudržela a ukázala na kameru vztyčený prostředníček. Teď bude muset zaplatit.

V NFL zpěvačce vyměřili pokutu ve výši šestnácti milionů dolarů, což je za současného kurzu přibližně tři sta dvacet milionů korun. A M.I.A. na zaplacení zřejmě nemá - na Twitteru totiž poslala Madonně všeříkající zprávu: "hmm... můžu si půjčit 16 milionů?"

Organizace po zpěvačce už dva roky požaduje jeden a půl milionu dolarů za porušení smlouvy o vystoupení a nyní k částce přidala přes patnáct milionů dolarů jako kompenzaci za ušlý zisk, který by společnost v případě neúčasti zpěvačky bývala získala od objednavatelů reklamy. M.I.A. na svůj Twitter též poslala fotografii e-mailu, ve kterém jí NFL vysvětluje, jak může svůj závazek uhradit. Jak to tak vypadá, jeden vztyčený prst bude mít pro autorku hitu "Paper Planes" ještě soudní dohru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY