Podívejte se na "I'm Not Sorry" Celeste Buckingham

03.03.2014 22:22 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham - Where I Belong
© facebook interpreta
Celeste Buckingham teď sice budeme moci nějakou dobu vídat pravidelně na televizních obrazovkách v roli porotkyně X Factoru (první díl odvysílají stanice Prima a Joj už 9. března), osmnáctiletá kometa domácí scény však nezapomíná ani na svou hudební kariéru. Fanouškům proto posílá další vizuál propagující její loňskou druhou řadovku "Where I Belong", kterou na musicserveru považujeme za třetí nejzdařilejší česko-slovenskou desku roku 2013.

Video ke skladbě "I'm Not Sorry" natočila zpěvačka k příležitosti Mezinárodního dne žen, zástupce mužského pohlaví byste proto v klipu hledali marně. Černobílý, umělecky pojatý snímek nabízí záběry mnoha žen, k vidění jsou dámy různých národností, etnik i sociálních skupin. Mezi všemi vystupujícími dívkami pochopitelně nechybí ani mladá interpretka. Samotná píseň "I'm Not Sorry" pak dobře charakterizuje proměnu, jakou Celeste na albové dvojce prošla - živelná popová hymna se slušnou gradací v druhé polovině oproti většině písní z debutu disponuje energickou přímočarostí a jasným tahem na bránu.

Uvidíme, zda se song dočká podobné popularity jako jeho předchůdce, loňský hit "Crushin' My Fairytale", jenž aktuálně patří k nejhranějším kouskům v českém i slovenském rádiovém éteru. Příznivcům Celeste Buckingham ještě připomínáme, že zpěvačka je nominována na cenu amerického Radia Disney, kde se objevila v tříčlenném výběrů nejlepších nováčků roku. Hlasovat pro ni můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY