Juanes vydá v březnu šestou studiovku

22.02.2014 15:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Juanes - Loco De Amor
© facebook interpreta
Kolumbijský zpěvák Juanes vydá po více než třech letech nové studiové album. Deska pojmenovaná "Loco De Amor" se na trhu objeví již 11. března.

Jeden z nejúspěšnějších španělsky zpívajících interpretů, jehož mají čeští fanoušci asi nejvíce spojeného s hitem "La Camisa Negra" z roku 2005, na novinku zařadil jedenáct písní. Aktuálně nahrávku propaguje singl "La Luz", který již stihl dosáhnout na nejvyšší hitparádovou příčku v Argentině a Kolumbii. Do Evropy se píseň pomalu dostává až nyní a na video k ní se můžete podívat pod článkem.

Produkce nové studiovky se ujal osvědčený Steve Lillywhite, který byl v minulosti podepsán pod úspěšnými alby U2, The Killers nebo The Rolling Stones. Pokud patříte mezi velké fanoušky Juanese, dozajista sáhnete po deluxe verzi nového alba. Jednačtyřicetiletý zpěvák na ni totiž přidal dvě bonusové písně.

Kompletní tracklist základní verze "Loco De Amor" bude vypadat takto: Mil Pedazos, Loco De Amor, La Luz, La Verdad, Una Flor, Delirio, Laberinto, Persiguiendo El Sol, Corazón Invisible, Me Enamoré De Ti, Radio Elvis.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY