Tanečnice vražednicí - nový videoklip Tata Bojs

03.04.2002 05:00 - Vladislava Poláčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© facebook interpreta
Jaro, sexuální harašení, aprílová nálada, období přinášející mnohé změny. To je asi ta nejlepší doba pro zavedení nových "Biorytmů". Přesně takhle to asi cítí P3D 01 (alias Bublina), Mardoša a Maťa. Tuhle trojku asi není třeba nikomu představovat. Tata Bojs se teď na nás vážně dívají ze všech časopisů a všichni začínají být napjatí, cože to tihle kluci z Hanspaulky zase vymysleli.

Konečně se i komerční rádia rozhodla oblažit své posluchače trochou kvalitnější hudby a nasadila jejich nový singl "Tanečnice" do éteru. A jak se sluší a patří, k novému singlu patří i nový videoklip a věřte, že bude též "duševní".

Natáčel se celý minulý víkend v prostorách klubu Delta, kde Mardoša působí jako dramaturg a během tohoto víkendu i jako klíčník, tedy kromě hlavní role v klipu. Jelikož se celé video mělo odehrávat v několika prostorách, nebylo jednoduché vytvořit vhodné kulisy. Práce se však zhostil mladý výtvarník Tomáš Svoboda za asistence Milana Caise a lze jen potvrdit, že dost efektivně. Za pár hodin se místnosti proměnily v dějiště několika dramatů mající jednoho viníka - ženu, vražednici, kterou ztvárnila velmi půvabná baletka a herečka Klára Lidová. Celý štáb se během víkendu snažil popřít své biorytmy a chvílemi nebylo na place opravdu rozeznat, kdože má v klipu zemřít. Kluci se neustále rozpíjeli v polostudené vodě, a tak trochu si prožívali pocity smrti.

Celou tuhle parádu měl však pevně pod taktovkou mladý a nadaný režisér Jaromír Pesr (Kryštof, Priessnitz, Ilona Csaková atd.), který stál u zrodu i velmi povedené "Maličké" a vytváří video-animace k připravovanému koncertnímu turné Tata Bojs. A na co se můžete těšit? Mardoša v plavkách, zpívající Milan Cais pod vodou nebo Maťo v pyžamu... sami brzy uvidíte.

Nové album Tata Bojs "Biorytmy" vychází v pondělí 8. dubna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY