Katy B nabízí ochutnávku nové desky "Little Red"

04.02.2014 14:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Katy B - Little Red
© facebook interpreta
Oficiální vydání druhé studiovky Katy B sice připadá až na desátý únorový den, britská hvězdička však rozšiřuje řady umělců, kteří se rozhodli nabídnout novinkový materiál zdarma k poslechu ještě před zahájením prodeje. Desku "Little Red" dala bezplatně k poslechu v aplikaci iTunes. Bohužel stream momentálně není pro Českou republiku k dispozici, domácí fanoušci si zatím mohou poslechnout alespoň níže přiložený dvanáctiminutový sampler z YouTube.

Základní edice novinky zahrnuje dvanáctku nových písní, mezi nimž nechybí ani loňské singly "5 AM" a "Crying For No Reason". Druhá jmenovaná skladba aktuálně boduje na páté příčce britského singlového žebříčku. Roli hostů obstarávají krajanka Jessie Ware, jejíž hlas zní v písni "Aaliyah", a zpěvák a producent Sampha, jehož si Katy přizvala na skladbu "Play".

Na vzniku všech písniček se čtyřiadvacetiletá Kathleen Anne Brien opět autorsky podílela, podobně jako tomu bylo u tříletého debutu "On A Mission". Producentsky znovu nejvíce vypomohl Geeneus, mezi spolupracovníky jsou podepsáni také George FitzGerald, Jacques Greene nebo Joker.

Na "Little Red" se posluchači setkají s těmito kousky: Next Thing, 5 AM, Aaliyah (feat. Jessie Ware), Crying For No Reason, I Like You, All My Lovin, Tumbling Down, Everything, Play (feat. Sampha), Sapphire Blue, Emotions, Still. Deluxe edice je bohatší o songy: Blue Eyes, Stay Down, Hot Like Fire, Wicked Love, Sky's The Limit, Little Red (Continuous Mix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY