Zpěvačka Evanescence Amy Lee čeká první dítě

20.01.2014 16:52 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Amy Lee, Josh Hartzler
© www.digitalspy.co.uk
Frontwoman Evanescence, jedné z nejúspěšnějších rockových kapel současnosti, na svém twitterovém účtu oznámila, že je těhotná. Dlouho očekávaného potomka si dvaatřicetiletá Amy Lee (občanským jménem Amy Hartzler) pořídila se svým manželem, terapeutem Joshem Hartzlerem, kterého si vzala v roce 2007.

"Oukej, už to fakt nemůžu dál tajit. Celý rok 2014 budu pracovat na novém projektu - dítěti. Já a Josh čekáme miminko! Jsem šťastná!" raduje se zpěvačka.

Rockerka s křišťálovýma očima ihned obdržela tisíce gratulací a přání a fanoušci se už teď dohadují, koho jejich modla přivede na svět a jaké dostane novorozeně jméno.

Amy teď kromě návalu štěstí zažívá i nepříjemnou situaci: soudí se s Wind-Up Records, hudebním vydavatelstvím, u kterého Evanescence dlouhá léta vydávali svůj materiál. Zpěvačka tvrdí, že management firmy najal k propagaci jejich posledního alba "Evanescence" nedostatečně kvalifikované pracovníky, následkem čehož se album ani trochu nedotklo úspěchu desek předchozích. Mimo jiné vyšlo najevo, že label výrazně zasáhl do výběru písní v tracklistu, ačkoli smlouva jim toto právo nedává.

Evanescence by měli další album vydat už u jiného labelu - The Bicycle Music Company.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY