Icona Pop - Just Another Night

26.11.2013 10:28 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Jeden z nejlepších tracků aktuální nahrávky stockholmských pařmenek Icona Pop "This Is... Icona Pop" udělá velkou radost všem frankofilům a milovníkům noir - byl natáčen v Paříži, obsahuje nějaká ta francouzská slovíčka, co jsou in, je černobílý (což je docela škoda, packu nahoru kdo chce vidět pomerančové vlasy Caroline), lehce erotický (nečekejte žádné prasečinky), vkusný, a konečně je to také historicky první klip Icona Pop, kde se něco děje. Hurá.
Jsme tedy svědky milostného trojúhleníku, ve kterém se obě členky skupiny dělí o jednoho taliánského fešáka, který je nakonec obě dvě vymění (chápete to někdo?!) za jednu povýšenou blondýnu, co si ani neumí obarvit tmavé kořínky vlasů. Zkrátka běžná životní situace. A k tomu ještě pár povinných záběrů kouzelné Paříže.

Jak paradoxní - v celé diskografii Icona Pop je to pochopitelně finančně nejméně náročný snímek, a přesto je zatím tím nejlepším, co Caroline a Aino zveřejnily. Ono se ani není moc čemu divit, když si na to sehnaly dobrého rejžu Marca Klasfelda (režíroval Katy Perry - "T.G.I.F.", fun. - "We Are Young" či jeden z nejpůsobivějších videoklipů Red Hot Chili Peppers "Monarchy Of Roses"). Co dodat? Jak by řekl Pavel Liška, je to všechno prostě very najs bjůtyfl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY