Muse vydají začátkem prosince záznam koncertu, který naživo vidělo šedesát tisíc fanoušků

31.10.2013 08:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Muse - Live At Rome Olympic Stadium
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, v listopadu vtrhne do kin na krátkou chvíli i koncertní snímek kapely Muse. Pro ty, kteří si živáky raději vychutnávají v klidu domova, jej kapela za pár týdnů vydá i na DVD a Blu-ray.

Nosič pojmenovaný "Live At Rome Olympic Stadium" se do prodeje dostane již 2. prosince a oba dva zmiňované formáty doplní i audio CD. Vizuály nabídnou záznam téměř stominutové show, kterou Muse odehráli letos 6. července v Římě před více než šedesáti tisíci fanoušky. Kapela mezi dvaceti skladbami představila krom největších hitů samozřejmě i písně z poslední desky "The 2th Law", která byla přijata s rozporuplnými reakcemi. Celý koncert, jenž doplní i bohatý bonusový materiál, bude fanouškům v kině nabídnut v rozlišení 4K, tzv. ultra HD formátu, který je aktuálně tím nejlepším dostupným.

Audio CD bude bohužel o trošku chudší, kapela na něj totiž zařadila pouze třináct písní. Zde je finální tracklist: Supremacy, Panic Station, Resistance, Hysteria, Animals, Knights Of Cydonia, Explorers, Follow Me, Madness, Guiding Light, Supermassive Black Hole, Uprising, Starlight.

Na DVD a Blu-ray budou k nalezení tyto položky: Intro, Supremacy, Panic Station, Plug In Baby, Resistance, Animals, Knights Of Cydonia, Explorers, Hysteria, Feeling Good, Follow Me, Madness, Time Is Running Out, Guiding Light, Undisclosed Desires, Supermassive Black Hole, Survival, Isolated System, Uprising, Starlight + EXTRAS: Stockholm Syndrome (Las Vagas), Unsustainable (Las Vagas), Liquid State (Dallas), The Road (The Film).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY