Nickelback vydají před pražským koncertem svoji první výběrovku

21.10.2013 13:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nickelback - The Best Of Nickelback Volume 1
© facebook interpreta
Kanadská rocková kapela Nickelback se již 7. listopadu představí českému publiku. Než ale do našeho hlavního města dorazí, stihne vydat i svoji první výběrovku.

Deska s prostým názvem "The Best Of Nickelback Volume 1" se ve většině evropských obchodů s hudbou objeví v pátek 1. listopadu a bude obsahovat celkem devatenáct položek. Pokud vedle osvědčených hitů Nickelback čekáte i nějakou novinku, budete asi trošku zklamáni. Kapela, která doposud vydala celkem sedm studiových alb, se totiž rozhodla na desku zařadit pouze písně z těch pěti posledních, tedy z období let 2001 - 2013.

Ani rádia se nedočkají žádného promo singlu, který by prodeji zmiňované výběrovky napomohl. Upozornit na vydání "The Best Of Nickelback Volume 1" se tak bude muset snažit singlovka "Trying Not To Love You" ze srpna tohoto roku, která se nachází na poslední řadovce "Here And Now".

Pro úplnost přinášíme ještě tracklist. Vypadat by měl takto: Photograph, How You Remind Me, Burn It To The Ground, Rockstar, Savin' Me, Figured You Out, Too Bad, If Today Was Your Last Day, Far Away, Feelin' Way Too Damn Good, Someday, Never Again, Lullaby, If Everyone Cared, Gotta Be Somebody, When We Stand Together, Animals, This Afternoon, Something In Your Mouth.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY