Shakira ohlašuje comeback, nový singl vyjde v listopadu

12.10.2013 16:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Shakira
© last.fm
Tři roky po poslední řadovce "Sale El Sol" ohlašuje Shakira návrat na hudební scénu. Osmé studiové album kolumbijské zpěvačky by měla vyjít na jaře příštího roku, přičemž pilotní, zatím bezejmenný, singl bude na hudební trh uveden již příští měsíc. Stane se tak 18. listopadu.

Informaci potvrdila porotkyně americké verze talentové soutěže The Voice 9. října v New Yorku. Právě na finálovém večeru aktuálního ročníku zmíněné televizní show by úvodní ochutnávka z chystaného materiálu měla zaznít také živě. Shakira se s novinkovou písní vrací pouhých deset měsíců po porodu syna Milana.

Šestatřicetiletá Shakira Isabel Mebarak Ripoll se ve světě hudby pohybuje již od devadesátých let, výraznější průlom ji však přineslo až album "Laundry Service" z roku 2001, kterého se i díky úspěchu singlu "Whenever, Whenever" celosvětově prodalo více než dvacet milionů kopií. Zatím poslední deska "Sale El Sol" (v mezinárodní verzi "The Sun Comes Out") byla určena hlavně pro španělský trh, předchozí anglicky zpívaný počin "She Wolf" se datuje do roku 2009. Mezi poslední velké zpěvaččiny hity patří hymna mistrovství světa ve fotbale 2010 s názvem "Waka Waka (This Time For Africa)".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY