Lanugo chystají nové album za pomoci portálu Hithit.cz

26.09.2013 08:01 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lanugo
© facebook interpreta
Intimní projev zpěvačky Markéty Foukalové a uznávaný producentský názor Viliama Béreše - to jsou poznávací znamení kapely Lanugo. Ta si pro své fanoušky připravila malou ochutnávku alba, které by mělo vyjít ještě na podzim. Čtyři nové skladby je možné si zdarma stáhnout na www.lanugo.cz.

Ve spolupráci s portálem Hithit.cz Lanugo spustili projekt na podporu dokončení nové desky a připravili devět druhů odměn. Nákupem kterékoliv z nich je možné skupině pomoci na cestě k nové nahrávce. Pro realizaci Lanugo opět spojili své síly se zavedenou designérskou dvojicí Ex Lovers, která se stará o vizuální část projektu.

"Snažili jsme se obklopit lidmi, kteří mají svým zaměřením na detail a soulad estetiky s obsahem podobný přístup k tvorbě jako my," říká Markéta Foukalová s tím, že mimo Ex Lovers Lanugo ještě spolupracují s textařem Tomášem Belkem, umělkyní Lucií Michnovou a Sofií Švejdovou.

"Tracklist novýho alba je pro nás něco jako deník, do kterýho je zmáčklej náš život za poslední rok a půl. Celá deska je znepokojivě autobiografická a všechny zúčastněný dost pohltila. Dřív než spatří světlo světa, dáváme k dispozici k nahlédnutí první čtyři příběhy," připojuje Viliam Béreš. Pokud se vám čtyři nové písničky líbí, podpořte vznik celého alba a vyberte si svoji odměnu na Hithit.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY