Na vánočním albu Mary J. Blige se objeví i duet s Jessie J

22.09.2013 10:47 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Mary J. Blige - A Mary Christmas
© facebook interpreta
I když to možná některé nepotěší, svátky pohody, klidu a míru se k nám blíží mílovými kroky, a to dává hudebním umělcům jasný signál - vydat vánoční desku. Kromě Leony Lewis či Kelly Clarkson vydání svátečně laděného alba oznámila i uznávaná Mary J. Blige. Její vůbec první vánoční nahrávka za dosavadní třiadvacetiletou kariéru ponese název "A Mary Christmas" a jejím hlavním lákadlem budou duety s hvězdami velkých jmen.

Na základě tracklistu, jenž MJB odhalila v polovině září, se lze těšit na hudební spolupráce například s legendární Barbrou Streisand, gospelovou formací The Clark Sisters či se slavným Marcem Anthonym, jehož uslyšíme na speciální španělské verzi písně "Silent Night". Deska nabídne i duet s momentálně jednou z nejúspěšnějších britských zpěvaček Jessie J, konkrétně se bude jednat skladbu "Do You Hear What I Hear".

Výkonným producentem se stal Kanaďan David Foster, který označil spolupráci s držitelkou devíti ocenění Grammy za inspirující. Úctyhodnou dávkou chvály na účet producentského mága nešetřila ani sama interpretka: "Pracovat s Davidem Fosterem je snem každého zpěváka. Mám štěstí, že jsem měla příležitost vytvořit toto typicky vánoční album právě s ním. Davidova hudba se dotkla mnoha životů a já jsem velmi hrdá na to, co jsme spolu vytvořili."

Vydání "A Mary Christmas" je naplánováno na 18. říjen a nabídne těchto dvanáct skladeb: Little Drummer Boy, Have Yourself A Merry Little Christmas, My Favorite Things, This Christmas, The Christmas Song, Rudolph The Red-Nosed Reindeer, When You Wish Upon A Star (Duet with Barbra Streisand), Winter Wonderland, Do You Hear What I Hear (Duet with Jessie J), Petit Papa Noel, The First Noel (Duet with The Clark Sisters), Noche De Paz (Duet with Marc Anthony).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY