Madonna by ráda spolupracovala s Daft Punk

19.09.2013 11:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Madonna
© idolator.com
Portál Reddit zprostředkoval rozhovor americké popové legendy Madonny se svými fanoušky. Ti se dozvěděli několik zajímavostí, týkajících se zpěvaččiny blízké tvůrčí budoucnosti.

Její nové album by mohlo vyjít už příští rok a ráda by ke spolupráci přizvala francouzské roboty Daft Punk. "Možná bude nová deska. Čekám, až mi Daft Punk zavolají nazpátek," řekla doslova Madonna. Dle ní by se na novince mohly objevit akustické i orchestrální remixy starších písní. Také ubezpečila své fanoušky, že rozhodně nebude plnit jejich hudební chuťové pohárky nějakým řízným rockem.

Daft Punk jsou jednoznačným hitem roku 2013. Jejich album "Random Access Memories" patří mezi nejprodávanější a nejcitovanější desky v hudebních periodikách. Singl "Get Lucky" byl slyšet na všech opravdových diskotékách po celém světě, a pokud se náhodou rozhodli vypomoci někomu jinému, dotyčný si mohl spokojeností umnout ruce. Tak jako Kanye West na nahrávce "Yeezus", kde mu Guy-Manuel de Homem-Christo a Thomas Bangalter pomáhali produkovat čtyři písně. Nyní předhodili svým fanouškům nový videoklip ke skladbě "Lose Yourself To Dance".

Ani Madonna nelení a po vyčerpávajícím a megaúspěšném turné, které absolvovala na podporu alba "MDNA", vydala před několika dny výživné DVD mapující právě tyto koncerty. Pětapadesátiletá celebrita není pouze úspěšnou zpěvačkou a interpretkou. Navrhuje totiž také šaty, věnuje se filmu a také píše knihy pro děti. Zahrála si i ve filmech a například romantické drama "W.E." dokonce v roce 2011 režírovala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY