Taylor Swift si zazpívala s Ellie Goulding, Sarou Bareilles i Jennifer Lopez

09.09.2013 11:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Taylor Swift a Ellie Goulding
© bbb-news.com
O koncertním úspěchu Taylor Swift v Los Angeles jsem již nedávno informovali: třiadvacetiletá zpěvačka prodloužila díky dalším čtyřem vyprodaným vystoupením ve Staples Center sérii svých zdejších zcela zaplněných show už na jedenáct koncertů. Tímto úctyhodným výkonem překonala rekord, který dosud držely velké popové hvězdy - jména jako Madonna, Britney Spears a Justin Timberlake v minulosti vyprodala maximálně osm po sobě jdoucích představení ve známé hale.

Na jednotlivé koncerty v rámci aktuálního "Red Tour" si countrypopová ikona zvala i zajímavé hosty - úspěšné kolegyně z branže. Diváci do posledního místa naplněné Staples Center areny tak měli možnost Taylor vidět v duetech s Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Sarou Bareilles, dvojčaty vystupujícími jako Tegan And Sara a Cher Lloyd. Všechny dámy vždy přinesly na pódium jeden ze svých hitů, který zazpívaly společně s Taylor. V sedmiminutovém sestřihu všech čísel tak můžete například vidět, jak si jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti střihla "Brave" se Sarou Bareilles, po boku Ellie Goulding zapěla "Anything Could Happen" nebo společně s JLo rozpálila fanoušky songem "Jenny From The Block".

Pokud byste chtěli vidět celá vystoupení, musíte na YouTube zabrouzdat po neoficiálních kanálech. Aktuální šňůra Taylor Swift k loňské veleúspěšné desce "Red" začala na americkém kontinentě již 13. března koncertem v Omaze a skončí 21. září v Nashvillu. Poté zavítá blonďatá interpretka na Nový Zéland a do Austrálie. Celkem už koncerty právě probíhajícího turné nedávné vítězce ceny MTV za nejlepší ženské video roku přinesly na konto přes sto milionů amerických dolarů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY