- musicserver.cz">

Miley Cyrus: "Vystoupením na VMA jsem chtěla přepsat dějiny"

05.09.2013 15:12 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus a Robin Thicke (MTV VMA 2013)
© vanityfair.com
Neustále vyplazený jazyk, obscénní hrátky s pěnovou rukavicí a zadek otírající se o Robina Thicka. Udivené výrazy rodiny Willa Smitha a chladné robotické pohledy dvojky z Daft Punk. To pravděpodobně už asi navždy budou symboly letošního předávání MTV Video Music Awards z newyorského Barclays Center poslední srpnovou neděli. Zbývalo jen jediné - vyjádření samotné aktérky show Miley Cyrus.

A toho se veřejnost před pár dny konečně dočkala. Mladá zpěvačka prý svým výstupem chtěla přepsat dějiny. "Negativní řeči mě nezajímají, podobná vystoupení jsem viděla už tisíckrát. Madonna to dělala, Britney to dělala," prohlásila s tím, že o celé věci ani pořádně nepřemýšlela. "S Robinem jsme si celou dobu říkali: 'Hele, asi přepíšeme dějiny,' jenže tohle jsem prostě já," vysvětlila ex-Hannah Montana. Na krátké vyjádření a nyní už legendární obrázky se můžete podívat níže.

Miley Cyrus mezitím pilně dokončuje album "Bangerz". To by mělo vyjít 7. října a poslední novinkou ze studií je oficiální potvrzení duetu se zmiňovanou Britney Spears.

Will Smith a rodina (MTV VMA 2013)
© metro.co.uk

Daft Punk (MTV VMA 2013)
© 9gag.com


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY