Podívejte se na "Roar" Katy Perry

05.09.2013 22:05 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Roar
© Capitol Records
Lépe si snad ani Katy Perry premiéru videoklipu k singlu "Roar" naplánovat nemohla - k představení očekávaného vizuálu totiž dochází přesně v den, kdy se skladba vyšplhala na první příčku americké singlové hitparády. Jedná se už o osmý zpěvaččin zámořský number one hit.

Novinka navíc v neděli stane také na singlové jedničce ve Velké Británii, kde je o ni na iTunes takový zájem, že v jednu chvíli měla vyšší prodejní čísla než všechny zbylé písně v Top 10 dohromady. Pilot z říjnové nahrávky "Prism" vyšel 12. srpna, autorsky se na vzniku podíleli Max Martin, Dr. Luke, písničkářka Bonnie McKee i sama interpretka. Krátce po zveřejnění však byla Katy obviněna z plagiátorství, podle některých názorů totiž písnička stojí na základech songu "Brave" od Sary Bareilles.

V klipu vsadila rodačka ze Santa Barbary hlavně na zábavu, a tak si v něm zahrála roli královny džungle. Zpěvačku oblečenou v pralesním stylu, lehce připomínající excentrickou divoženku Ke$hu, ve snímku doplňuje mnoho tropických zvířat - včetně papouška, slona, opičky nebo tygra. Pokud byste chtěli nahlédnout více do zákulisí natáčení videa, podívejte se na "Behind The Scenes".

Nástupce tři roky starého veleúspěšného počinu "Teenage Dream" vyjde pod názvem "Prism" už v druhé polovině října, další vlaštovku "Dark Horse" přislíbila partnerka písničkáře Johna Mayera představit už 17. září. Nebude se však jednat o oficiální druhý singl, nýbrž jen o promo song. Deska sice měla podle opakovaných prohlášení Katy Perry obsahovat temný materiál, před několika dny však popová hvězda prozradila, že novinka se nakonec ponese v optimistickém duchu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY