Poslechněte si "Survival" Eminema

15.08.2013 18:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Eminem - Survival
© facebook interpreta
Jeden z nejúspěšnějších rapperů současnosti je zpět. Eminem na letošní rok chystá své osmé studiové album, novinka "Survival" však ještě není prvním singlem z připravovaného materiálu, nicméně na nahrávce se objeví. Song představený ve středu 14. srpna slouží jako oficiální trailer k nové počítačové hře "Call Of Duty: Ghosts".

Zmiňované novinkové album čtyřicetiletého rodáka z Missouri zatím nemá název, stejně tak ještě nebyl prozrazen datum vydání. Oznámení týkající se desky však podle tiskové zprávy přijde již velmi brzy, v nejbližší době se také očekává uvolnění pilotu. Zatím si fanoušci Marshalla Bruce Matherse III. musejí vystačit s úderně znějící skladbou o přežití, o jejíž produkci se postaral DJ Khalil a vokály obstarala Skylar Grey.

Osmou řadovou deskou naváže Eminem na veleúspěšný počin "Recovery" z roku 2010, z něhož vzešly i hity "Not Afraid" a "Love The Way You Lie". Nahrávka se řadila k nejprodávanějším nosičům roku 2010 a byla nominována i na cenu Grammy v hlavní kategorii "Album roku", na cenu však nedosáhla. Chystaný následovník tedy právem patří k nejočekávanějším albům tohoto roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY