Marta Jandová je maminkou. Narodila se jí dcera Marie

08.08.2013 20:05 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Marta Jandová
© facebook.com/pages/martajandova
Marta Jandová prožila ve středu 7. srpna nejšťastnější den ve svém životě. Narodila se jí totiž dcera Marie, kterou má spolu se svým partnerem Miroslavem Vernerem. Serveru iDnes to prozradil po novu trojnásobný dědeček Petr Janda.

"Už jsem trojnásobný dědeček. Máme z toho všichni ohromnou radost. Nevím, jestli to můžu říct, ale proč by ne, je to Maruška." Sám ji ještě neviděl, neboť se se svojí rodinou teprve vrací z dovolené. Maminka Marta popsala své prvotní pocity takto: "Maruška je úžasná a jsme moc šťastní. Přejeme jí hlavně zdraví a hodné rodiče. Vůbec jsem nečekala, jaký v sobě s jejím příchodem najdu klid." Devětatřicetiletá prvorodička neměla samotný porod komplikovaný, jiné to ovšem bylo s jejím těhotenstvím. Z důvodu možnosti předčasného porodu byla donucena poslední tři měsíce pouze ležet.

Nejstarší dcera Petra Jandy prorazila se svojí formací Die Happy na přelomu století v Německu. U nás jí zprvu pšenka moc nekvetla. To se ale změnilo s porotcováním v soutěži Československá SuperStar v roce 2009. Krátce nato vyšel u nás zrecyklovaný výběr největších hitů Die Happy "Most Wanted" pod hlavičkou "The Best Of Marta Jandová and Die Happy". Poslední deska "Red Box" vyšla kapele v roce 2010. V poslední době se Jandová věnuje i muzikálům a v hlavě spřádá myšlenky na sólové album, které by mělo stylově směřovat někam jinam, než hlučný rock domovské kapely. Je ale jasné, že s novými a příjemnými starostmi se tyto plány odloží na pozdější dobu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY