Další díl kompilace "Trance Nation" namíchal Lange

02.08.2013 13:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trance Nation mixed by Lange
© facebook interpreta
Fanoušci tanečního stylu trance si v těchto dnech mohou pořídit další kousek do své hudební sbírky. Právě totiž vychází další díl prestižní kompilační řady Trance Nation.

Tu zastřešuje legendární londýnský klub Ministry Of Sound, jehož zástupci i velmi pečlivě vybírají, kdo každý díl namíchá. Tentokrát padla volba na jednu z největších britských trancových legend - Stuarta Langelaana, kterého celý hudební svět zná pod pseudonymem Lange.

Ten na dvojdiskovou kompilaci zařadil celkem čtyřiatřicet skladeb, mezi kterými je i pět exkluzivních tracků, které lze prozatím najít pouze na tomto kompletu. Kromě toho se tranceři dočkají aktuálních hitů od Cosmic Gate, Rank 1, Bobiny, Ferry Corstena nebo Ørjana Nilsena. I sám autor kompilace přispěl, a to nejen několika svými novými kousky, ale i raritními remixy.

Kompilace vyšla v Evropě 29. července, tuzemští milovníci trance si budou muset ještě nějaký ten týden počkat, než se k nám “Trance Nation mixed by Lange“ dostane v distribuci. Kdo nechce čekat, může si kompilaci objednat na oficiálním webu. Abyste nekupovali zajíce v pytli, pod článkem přikládáme k poslechu i zhruba patnáctiminutový minimix.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY