Cosmic Gate dokončili "MOSAIIK Chapter Two" a zvou na speciální stream

14.02.2023 15:51 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už když v létě roku 2021 představilo německé trancové duo Cosmic Gate album "MOSAIIK Chapter One", bylo jasné, že logicky bude následovat i pokračování. To je konečně hotové - fanoušci taneční hudby si tak do svých kalendářů mohou zakroužkovat třetí březnový den.

Cosmic Gate - MOSAIIK Chapter Two
© Black Hole Recordings
"MOSAIIK Chapter Two" opět nabídne osm autorských písní a jeden remix. Z nich fanoušci již mohou znát úspěšné singly "Here Me Out" ,"We Got The Fire" a "Follow You Anywhere", které se rychle zabydlely v setech mnoha předních světových DJů. Komu by nestačilo, že titul vyjde digitálně, může zaplesat. Již nyní je totiž možné předobjednat limitované dvojalbum na CD, které bude obsahovat obě kapitoly. Poprvé bude k mání i černý dvojvinyl, jehož náklad je omezen na pouhých několik stovek kusů. Ten bude v prodeji koncem dubna tohoto roku.

Abyste nekupovali zajíce v pytli, připravili si Cosmic Gate opět něco speciálního. Na 15. února je naplánovaný speciální live stream z Ibizy, během kterého duo odehraje DJský set při západu slunce a představí celé album i speciální remixy již známých songů. Pokud chcete být u toho, stačí kliknout na video pod článkem, a to ve středu od šesté hodiny večerní.

Pro úplnost ještě přinášíme kompletní tracklist novinky: Hear Me Out (with Diana Miro), Follow You Anywhere (with Nathan Nicholson), Emotion Of Color (with Gid Sedgwick), Just The Beginning (with Nathan Nicholson), Cosmic Gate & Andy Duguid - It’s Simple, Mirador, We Got The Fire (with Olivia Sebastianelli), Cosmic Gate & Greenhaven DJs - Retrospection, Blame (Pavel Khvaleev Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY