Nové album Sepultury vyjde v říjnu

16.07.2013 09:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sepultura
© bublews.com
Brazilští trashmetalisté Sepultura dokončili nahrávání nového studiového alba. Slibují hodně tvrdou nahrávku, na které je pod produkcí podepsán Ross Robinson. Jeho jméno se nachází i pod megaúspěšnou nahrávkou "Roots", která byla rozlučkou s frontmanem Maxem Cavalerou. Přesné datum vydání ani název alba zatím nebyl oznámen, ví se jenom, že by se deska měla objevit na pultech v říjnu.

Velmi energická a temná nahrávka bude obsahovat songy s názvy "Tsunami", "Trauma Of War" či "The Vacation". Na albu nebudou chybět ani dva bonusy. Coververze od Death "Zombie Ritual" a píseň, kterou nahrála Sepultura společně s další brazilskou formací Chico Science E Nacao Zumbi.

Příští rok kapela oslaví třicet let od svého vzniku. Pod ním jsou hlavně podepsáni bratři Max a Igor Cavalerovi. V roce 1986 vydala kapela, jejíž jméno v překladu z portugalštiny znamená hrobka, album "Morbid Visions". Zlaté časy nastaly pro kapelu v devadesátých letech s alby "Chaos A.D". a "Roots". Ovšem poté následoval prudký sešup dolů. Max Cavalera odešel a založil si kapelu Soulfly. Zatím poslední album "Kairos" natočila formace v roce 2011.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY