FM4 Frequency doplňuje nabušený line-up Alkaline Triem, kapelou Junip nebo hlasem Razorlight

30.06.2013 12:42 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

FM4 Frequency 2013 line-up
© frequency.at
Není to tak dávno, co jsme vás informovali o rostoucím počtu interpretů, kteří fanouškům z Rakouska i okolních zemí zahrají od 15. do 17. srpna na festivalu FM4 Frequency v St. Pöltenu. Organizátoři ale nezahálí a k už tak dost obsáhlému seznamu přidávají další, s největší pravděpodobností už poslední vystupující. A na koho že se to můžete těšit? Poblíž sluncem vyhřáté říčky Traisen si svou šanci předvést se širokému publiku nenechají ujít Alkaline Trio, Junip, Groundation, Blumentopf, Dirty South, Miles Kane nebo zpěvák Razorlight a Johnny Borrell.

Můžete namítnout, že se jedná o malá jména, nicméně festivalovou mozaiku čítající například System Of A Down, Die Toten Hosen, Nick Cave & The Bad Seeds, Tenacious D, Franz Ferdinand, Billy Talent, Fall Out Boy, Hurts, Skunk Anansie, Of Monsters And Men, Imagine Dragons, Little Boots, Nero (Live), Crystal Castles, Kodaline, The Gaslight Anthem, Pennywise, Flogging Molly, Bad Religion, Regina Spektor, James Blake, Jake Bugg nebo Willy Moon dotváří moc pěkně. Kompletní seznam interpretů naleznete na oficiálních stránkách festivalu.

Vstupenky na událost, která jistě ani letos hudební fajnšmekry nezklame, jsou za necelé 4000 Kč k zakoupení v síti Eventim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY