Eponymní studiovka MGMT vyjde v září

26.06.2013 13:41 - Veronika Nešverová | foto: facebook interpreta

MGMT - MGMT
© facebook interpreta
Album "MGMT", na kterém dvojice Ben Goldwasser a Andrew VanWyngarden pracuje už přes dva roky, mělo původně vyjít už v červnu. Nakonec se tak stane až 17. září. MGMT jsou momentálně na americkém turné a na podzim se chystají i do Evropy, koncertu v Praze se ovšem opět zřejmě nedočkáme.

Na přípravě desky se podílí již osvědčený spolupracovník Dave Fridmann, který koprodukoval i obě předchozí "Oracular Spectacular" a "Congratulations". První ochutnávku mohli fanoušci postřehnout už v dubnu, kdy na YouTube vyšla krátká ukázka singlu "Alien Days". Tento singl bude nové album otevírat a už teď ho MGMT na svých koncertech hrají jako přídavek.

Součástí balení bude i takzvaný "The Optimizer", který poskytne posluchačům zároveň jak sluchový, tak optický zážitek, a to pomocí videí a počítačových animací. Aby nám MGMT zkrátili to dlouhé čekání, do září ještě vyjdou vizuály k písním "Your Life Is A Lie" a "Cool Song No. 2".

Kompletní tracklist obsahuje deset písní: Alien Days, Cool Song No. 2, Mystery Disease, Introspection, Your Life Is A Lie, A Good Sadness, Astro-Mancy, I Love You To Death, Plenty Of Girls In the Sea, An Orphan Of Fortune.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY