Daft Punk vydají novou verzi alba "Random Access Memories"

25.05.2013 18:07 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Daft Punk
© rollingstone.com
Jen před několika dny se fanoušci Daft Punk dočkali nové studiovky a pánové Homem-Christo a Bangalter už spřádají plány na novou nahrávku. Svůj kritikou opěvovaný počin "Random Access Memories", který si u nás vysloužil absolutní hodnocení, se nyní chystají předělat do podoby remixového alba.

"Na některých remixech pracujeme my sami. Takže ano, na albu tak bude Daft Punk mixovat Daft Punk," prozradila polovina francouzské dvojky Thomas Bangalter v rozhovoru pro britské Radio 1. "Obvykle sami sebe neremixujeme, ale tentokrát to máme chuť zkusit."

Jak prozradil dále ve vysílání, prvního předělaného kousku by se posluchači měli dočkat už na konci června. Bude jím nová verze momentálního hitu "Get Lucky", který stále vede britskou hitparádu a skupině zařídil i vůbec první zkušenost s top 10 v USA. Tímto způsobem se jeden track za druhým dočká remixu a nakonec bude vydáno i kompletní remixové album.

Celý rozhovor plný zajímavých informací ze zákulisí natáčení poslední desky si můžete spolu s výše zmiňovanou písničkou pustit přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY