Tata Bojs jsou před nahráváním nového alba

09.01.2002 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Tata Bojs - Termixes
© facebook interpreta
Tata Bojs se svým minulým albem "Futuretro" řádně rozčeřili vody české hudby a dokázali, že i bez podpory rádií se dá udělat úspěšné album, které je výborné a také se dobře prodává. Po remixové desce "Termixes" z března minulého roku, na kterou přispěli třeba i Transglobal Underground či Zion Train, strávili podzim minulého roku skládáním nových písniček, se kterými se již brzy vydají do studia.

Podle jejich internetových stránek se bude s krátkou přestávkou nahrávat od 18. ledna do 22. února v pražském Sonu. Mezi novými písničkami by se měly objevit i kousky "Vozejček", "Dubová psychóza" a "Hudba jedlá". Zakládající dvojici Milan Cais a Mardoša nyní doplňují už stálí členové kapely Maťo Mišík a Klára Nemravová, producenty budou Milan Cais a samozřejmě jejich dvorní zvukař Dušan Neuwerth, který si producentskou roli vyzkoušel už na debutu kapely Kryštof.

Dosud nepojmenované album by předběžně mělo vyjít na přelomu března a dubna, křest se pravděpodobně odehraje už 15. března, následován bude velkým a velkoryse pojatým turné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY