Na Hip Hop Kempu zahraje "Harlem Shake" sám Baauer, hvězdou bude Kendrick Lamar

27.05.2013 17:43 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Kemp - Baauer a Kendrick Lamar
© facebook interpreta
"Harlem Shake" videa se i přes neúprosnou rychlost internetového světa natáčí dodnes a je jasné, že i v létě si posluchači na tento hit rádi zablbnou. Unikátní možnost se jim proto naskytne ke konci srpna, kdy proběhne domácí Hip Hop Kemp. Autor Baauer tak svoji pecku předvede v elektronickém setu pro obrovské středoevropské publikum ve Festivalparku v Hradci Králové.

Hlavní hvězdou tradičního festivalu, který proběhne 22. - 24. srpna, bude Kendrick Lamar. Autor jedné z nejoceňovanějších loňských desek "good kid, m.A.A.d city" a momentálně asi největší vycházející hvězda rapu je naštěstí vysoce chválen i za svá živá vystoupení, Česko se tak může těšit na prvotřídní show.

Dalšími již oznámenými interprety z USA jsou KRS-One, El-P, Souls Of Mischief, Stalley a Oddisee & Apollo Brown. Samozřejmě se představí i československá špička, minimálně Vladimir 518, H16, Ektor & DJ Wich, Prago Union nebo Moja Reč.

I letos bude ve Festivalparku plno doprovodných aktivit a atrakcí, které pořadatelé postupně odhalí. Vstupenky se do konce května prodávají za 1 200 Kč, postupně se budou zdražovat až na 1 500 Kč na místě. VIP lístek stojí o 1 200 Kč více. Bližší informace získáte na webu Hip Hop Kempu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY