Major Lazer nadchl Vesmír svým novým albem, které představí i Praze

28.04.2013 18:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Major Lazer - Free The Universe
© facebook interpreta
Víme, že se v posledních týdnech mluví i o jiných albech, ale tohle vyrazilo spoustě lidem dech! Major Lazer vydal "Free The Universe" a první reakce jsou naprostá bomba! Hudební kritici pějí na nové album chválu, podívejte se na jejich recenze! Vy se budete mít možnost přesvědčit 14. května v pražském Lucerna Music Baru.

"Nazvěte to výbušninou, dílem génia, nazvěte si to, jak chcete, ale jedna věc je jistá: Diplo a jeho projekt Major Lazer je prostě bomba na pěkně vysokém levelu a v roce 2013 to bude globální síla, to je jistý! Diplo se rozešel se svým dosavadním partnerem Switchem kvůli 'kreativním rozdílům', ale projekt Major Lazer nešel k ledu a Diplo si k němu přizval dvojku Jillionaire a Walshy Fire. Vzniklo druhé album 'Free the Universe'. Mišmaš žánrů je tady tak poutavý, že by si je smrtelník nevymyslel. Ohnivý jungle rock, electro, hyphy-pythy punk-squünk, a-wop-bop-a-loo-mop-a-wop-bam-boom-bip... všechno tohle tady je a pěkně to šlape! Wyclef pěje o Instagramu se zpomaleným a inspirativním beatem pod nohama, který boduje v Billboardu ('Reach For The Stars')? Yup. Peaches a jamajská hvězda Timberlee tančí na špičkách v rockové pecce na mejdany 'Scare Me'? Sho nuff. Ezra Koenig z Vampire Weekend předvádí svůj falzet v jamu 'Jessica'? Bruno Mars a Tyga si nehrajou na filozofy v 'Bubble Butt'? Přesně tak! Na každé ze čtrnácti pecek téhle desky hostuje minimálně jedna hvězda! Od debutu z roku 2009 s názvem 'Guns Don't Kill People... Lazers Do' urazil Lazer pořádný kus cesty... až k 'Free the Universe'," píše All Music Guide.

K novému albu Major Lazer existují již také tři videa: "Get Free", ve kterém hostuje Amber Coffman z Dirty Projectors a které se dá charakterizovat jako setkání Jamajky, Západní Afriky a Brooklynu. Druhým singlem z "Free The Universe" bylo "Jah No Partial" a jeho klip je zde. Aktuálním singlem doprovázející vydání alba je "Watch Out For This (Bumaye)".

Vstupenky na show Major Lazer za 490 Kč (+ poplatky) se prodávají v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim, na facebookových profilech D Smack U a Lucerna Music Baru nebo v pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu budou za 590 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY