The White Stripes vydají živák "Nine Miles From The White City"

11.04.2013 08:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The White Stripes
© Alan Willsher/NME
The White Stripes potvrdili, že mají připravený k vydání živák "Nine Miles From The White City". Dvouvinylová kolekce vyjde u příležitosti jubilea deseti let od vzniku alba "Elephant". Vydá ho firma Third Man Records Jacka Whitea.

Jedná se o živý koncert z roku 2003, nahraný v Aragorn Ballroom v Chicagu. Fanoušci na nahrávce najdou šestadvacet písní a dle serveru nme.com nebudou chybět oblíbené písně jako "Hotel Yorba" nebo "Dead Leaves And The Dirty Ground". Jako bonus bude v balení i sedmipalcový vinylový singl s několika demosnímky, booklet bude obsahovat fotografie pořízené při nahrávací session k albu "Elephant". Úryvek z demoverze písně "I Want To Be The Boy To Warm Your Mother's Heart" si můžete poslechnout pod článkem.

Na albu se objeví tyto skladby: When I Hear My Name, Dead Leaves And The Dirty Ground, Love Sick (Bob Dylan cover), Hotel Yorba, Aluminum, Cool Drink Of Water Blues (Tommy Johnson cover), The Hardest Button To Button, I Want To Be The Boy To Warm Your Mother's Heart, Stones In My Passway (Robert Johnson cover), Stop Breakin' Down (Robert Johnson cover), Do, In The Cold, Cold Night, Seven Nation Army, The Same Boy You've Always Known, Black Jack Davey, We Are Going To Be Friends, Offend In Every Way, Little Cream Soda, Cannon/Party Of Special Things To Do (Captain Beefheart cover), Candy Cane Children, The Air Near My Fingers, Screwdriver (tease), Ball And Biscuit, Screwdriver (reprise), Let's Build A Home, Goin' Back To Memphis (Henry & June cover).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY