Justin Timberlake vydá pokračování alba "The 20/20 Experience"

19.03.2013 15:40 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake
© facebook.com/justintimberlake
Teprve včera, tedy v pondělí 18. března, vyšlo očekávané album "The 20/20 Experience" Justina Timberlakea a už nyní víme, že to nebude jediná nová hudba, kterou zpěvák na letošní rok připravil. Oficiálně totiž potvrdil, že se brzy dočkáme pokračování. O této skutečnosti se v médiích spekulovalo několik posledních dní.

"Musím vyjasnit všechny ty drby. Celá ta věc, že má nová nahrávka je pouze první částí... je pravda. Existuje druhá polovina. Zatím vám však neřeknu datum vydání," odhalil Justin své úmysly v rozhovoru s Ryanem Seacrestem. Desetipoložková deska tak dostane svou druhou polovinu, aby dohromady vytvořily onu "zkušenost za 20 bodů z 20".

Třetí studiovka amerického interpreta vzbudila výrazný ohlas. Po sedmi letech od posledního počinu zájem o jeho osobu nikterak neutichl a novinka zatím sbírá samé víceméně kladné recenze. Druhý singl "Mirrors" navíc už třetí týden vede britskou hitparádu, v USA se zatím vyšplhal na čtyřiadvacátou příčku. To ho však nemusí nikterak mrzet: ve své domovině má totiž v nejlepší pětce pilot "Suit & Tie" a deska je odhadována na půlmilionový debut.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY