Aneta Langerová si zahraje hlavní roli ve filmu z ruského prostředí

19.02.2013 13:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Aneta Langerová
© facebook interpreta
Zpěvačka Aneta Langerová, naše historicky první SuperStar, si zahraje ve filmu - a hned hlavní roli. Režisérka snímku "8 hlav šílenství" Marta Nováková ji obsadila do role umělkyně, jejíž dráha skončila kvůli gulagům.

"Nejdřív mě požádala, abych nazpívala píseň z lágru. V ruštině, ač neumím rusky ani slovo. Ale lákalo mě to. A sotva jsem slíbila, protože se mi líbily scénář i píseň, dostala režisérka další nápad: že mě do filmu i obsadí," řekla zpěvačka, která roli nepřijala ihned, naopak dlouho vzdorovala. "Pevně věřím, že režisérka ví, co dělá, a v duchu se modlím, abych jí to nezkazila," řekla Langerová serveru iDNES.cz. Nováková jí ale věří: "Jestli umí hrát, mě vlastně vůbec nezajímalo. Důležitější pro mě bylo, jak vnímá postavu, jak na ni reaguje." Do kin by se měl snímek dostat na přelomu jara a léta roku 2014.

Šestadvacetiletá rodačka z Říčan zažila největší zlom v kariéře, když jako vítězka první řady Česko hledá SuperStar vydala desku "Spousta andělů" a prodala jí neuvěřitelných sto padesát tisíc kusů. Druhé album s názvem "Dotyk" bylo mnohem alternativnější, ale také mělo velmi dobrá prodejní čísla. Se třetí deskou "Jsem" se zpěvačka vrátila více k písničkovému formátu. Momentálně chystá písně na čtvrté studiové album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY