Leona Lewis vydá další studiovku ještě letos

18.02.2013 09:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Leona Lewis
© last.fm
Jsou tomu teprve dva měsíce, co Leoně Lewis, vítězce britského X Factoru, vyšla třetí studiovka "Glassheart", a už nyní přišla interpretka s informací, že albová čtyřka vyjde už tento rok.

Nečekané zprávě o novém materiálu předcházelo oznámení, že Leona rozvázala spolupráci s managementovou společností Modest!, která měla na starosti propagaci a management zpěvaččiných hudebních projektů. Lewis v tuto chvíli vybírá nové vedení, kterému by se lépe dařilo prodat její hudbu.

Vydavatelství situaci okomentovalo následovně: "Leona Lewis je jedna z nejúspěšnějších britských zpěvaček a jedna z mála, které se podařilo zajistit si obrovský globální úspěch, jelikož prodala více než dvacet milionů svých nahrávek." Zástupci labelu zároveň dodali: "Už velice brzy začne nahrávat své čtvrté album, které vydá ještě letos. Pro společnosti Syco a Sony Music Worldwide zůstává klíčovým umělcem s nejvyšší prioritou."

Ujišťování, že se z Leony nestane zpěvačka druhořadé kategorie, je na místě - zatím poslední deska sice doputovala na krásné třetí místo ostrovního žebříčku, ale záhy vypadla a ještě horší osud potkal i zatím poslední singl "Lovebird". Prodalo se ho kolem šesti set kusů, a neprobojoval se tak v UK ani mezi Top 200 songů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY