Leona Lewis touží po spolupráci s kapelou Alt-J

29.01.2013 10:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Leona Lewis
© facebook.com/leonalewis
Zpěvačka Leona Lewis se nechala slyšet, že by ráda nahrála nějaký studiový materiál s kapelou Alt-J. K tomuto závěru dospěla poté, co si její přítel pořídil debutové album této indierockové party "An Awesome Wawe". To je totiž podle jejích slov to nejlepší vůbec, co slyšela v poslední době.

"Myslím si, že album zpěvačky Jessie Ware je skvělé, ale co mě naposledy opravdu okouzlilo, je album Alt-J," prohlásila Lewis v rozhovoru, který s ní vedl portál hudební služby Spotify. "Můj přítel dělá choreografie módních přehlídek a při své práci opravdu hodně tuto kapelu poslouchal. Přirozeně jsem to tedy často poslouchala i já a znělo to opravdu výborně. Od té doby je poslouchám neustále. Velmi by se mi to líbilo s nimi spolupracovat. Bylo by to něco úplně jiného, než na co jsem zvyklá. Byla by to zábava."

Vítězce soutěže X Factor, respektive její třetí britské série, je v současnosti sedmadvacet let, byla třikrát nominována na cenu Grammy a natočila zatím tři alba, z nichž to poslední, "Glassheart", vyšlo loni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY