Britney Spears a hip hop? Na novém albu tomu tak prý bude

28.01.2013 11:56 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© vh1.com
Pro Britney Spears byl rok 2012 úspěšný. Kromě výborných kariérních výsledků jí přinesl i velké změny v osobním životě. Hudbě se ale příliš nevěnovala. Své fanoušky si na svou stranu bude chtít naklonit pomocí nového alba, na kterém už nějakou chvíli pracuje. Jak prozradil producent Hit-Boy, bude obsahovat i prvky hip hopu.

"Přenáším svůj svět do toho jejího, takže vpravuji do jejího popu to, co dělám obvykle - hip hop. Výsledkem bude globální zvuk," vysvětlil pro MTV a pokračoval: "Zatím jen zkoušíme různé nápady. Nemůžu tedy mluvit o ničem zcela konkrétním, ale už se nám začínají rýsovat výsledky."

Pro slečnu Spears to nebude hiphopové poprvé. Její deset let staré album "In The Zone" si s urban soundem a hiphopovou dikcí výrazně pohrávalo. Tím to ale nekončilo - na internet si už před lety našlo cestu slavné demo (k poslechu i níže), ve kterém se dvojnásobná matka pokouší rapovat. Připomeňme, že kromě hiphopových prvků bude osmá studiovka obsahovat i songy z per producenta s přezdívkou Danja.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY