Dido představila obal a tracklist nové desky "Girl Who Got Away"

10.01.2013 09:20 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Dido - Girl Who Got Away
© facebook interpreta
Už jen necelé dva měsíce dělí posluchače od vydání čtvrté studiové desky ostrovní zpěvačky Dido. Ta se vrací po více jak čtyřech letech od poslední "Safe Trip Home". Díky naší nedávné novince už víte, že nová kolekce bude k mání od 3. března. Interpretka na svém profilu na Facebooku nyní navíc zveřejnila i přebal novinky.

Jak máte možnost vidět, Dido se vrací ke stylu obalů prvních dvou desek, tedy s vlastní fotkou. Takový přebal by mohl signalizovat slibovaný návrat ke starší hudební formuli, která zpěvačku proslavila - spojení popového písničkářství s decentní elektronikou.

Ostatně, tento trend potvrdil i první singl "Let Us Move On", na kterém interpretce vypomohl Kendrick Lamar. Připomenout si ho můžete pod článkem.

Album nabídne jedenáct tracků, víme dokonce už i jejich názvy. Jsou následující: No Freedom, Girl Who Got Away, Let Us Move On featuring Kendrick Lamar, Blackbird, End Of Night, Sitting On The Roof Of The World, Love To Blame, Go Dreaming, Happy New Year, Loveless Hearts, Day Before We Went To War.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY