Fergie pracuje na druhé desce, prý bude více organická

13.12.2012 17:18 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Fergie
© Getty Images
Něžná část hippopové formace Black Eyed Peas, sedmatřicetiletá Fergie, své fanoušky potěšila prohlášením, že nástupce šest let staré sólovky "The Dutchess" je na cestě.

"V současnosti jen píšu texty - mám teď o něco více času si jen tak sedět na svém balkóně a nechat se inspirovat, což teď dělám docela často," popsala s úsměvem svůj tvůrčí proces americká zpěvačka. "Během chaosu spojeného s turné jsem na psaní nových písniček neměla moc času, takže si své nápady a pocity zapisuju až nyní a snažím se z nich něco vydolovat. Nová deska určitě vyjde, bude mít více organický a skutečný zvuk. Jen co bude album připravené, vyšlu ho do světa. Každopádně nechci nic uspěchat," dodala na konec svého rozhovoru pro E! Online.

Nové písně tak navážou na úspěšný sólový debut, jehož se ve světě prodalo přes šest milionů kusů. Čas na psaní nových písniček zpěvačka získala především díky ohlášené pauze, kterou si BEP dopřávají po dlouhém světovém turné a vydání zatím poslední studiovky "The Beginning".

Pokud vás zajímá, jak to sympatické Fergie v současnosti sluší, můžete ji omrknout v následujícím videu. Interpretka se totiž nedávno zastavila v pořadu The Ellen Show, kde se snažila uhádnout, jakou vánoční píseň si pobrukuje vybraný divák.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY