Hip Hop Kemp zve na Mos Defa či Dilated Peoples

12.08.2012 14:34 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Kemp 2012 poster
© facebook interpreta
Jedenáctý ročník festivalu Hip Hop Kemp proběhne 16.-18. srpna v osvědčeném areálu Festivalparku v Hradci Králové a opět nabídne kvalitní světová jména v kombinaci s česko-slovenskou rapovou spičkou.

Největšími hvězdami jsou americké hiphopové legendy Mos Def, Madlib a Dilated Peoples. Nezávislou mladou krev budou zastupovat například Danny Brown nebo Macklemore. Z Británie přijedou výborní Foreign Beggars a Tempa T, z Holandska Dope DOD, Německo bude reprezentovat například Marsimoto a Snowgoons. Z domácích jmen vystoupí PSH, Prago Union, PIO Squad, Ektor nebo Ty Nikdy. Mezi slovenskými interprety nechybí Kontrafakt, Majk Spirit, AMO, Gramo Rokkaz, Moja Reč, Strapo či Vec. Kompletní line-up sedmi stageí je k vidění zde.

Návštěvníci opět budou mít plno možností, jak se zabavit vedle koncertů, doprovodný program obsahuje taneční soutěže, pokerovou arénu, zápasy v čokoládě, rajčatovou bitku, paintball, fotbálek, boardzone, u-rampu, lety helikoptérou nebo motorkáry. VIP hosté budou mít vlastní, výrazně kvalitnější kemp, přístup na tribunu naproti hlavnímu pódiu a speciální VIP lounge, kde se budou moci u baru setkávat i s interprety.

Vstupenky v předprodeji v síti Eventim stojí 1 400 Kč, VIP lístky 2 600 Kč, na místě vždy o stovku více. Jednodenní lístek pořídíte za rovnou tisícovku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY