Žena Garyho Barlowa porodila mrtvé dítě

07.08.2012 17:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Gary Barlow
© Universal Music
Gary Barlow prožívá asi nejhorší dny svého dosavadního života. Společně s manželkou Dawn přišli v osmém měsíci jejího těhotenství o své dítě.

Podle zveřejněných informací se miminko o uplynulém víkendu narodilo bez pulsu. "Dawn a já jsme zdrceni, ale musíme oznámit, že o naše čtvrté dítě jsme přišli. Naše dcerka Poppy Barlow se 4. srpna narodila mrtvá," uvádí se mimo jiné v tiskové zprávě. "Nyní se soustředíme na to, abychom jí uspořádali nádherný pohřeb. Prosíme, abyste v této bolestivé době respektovali naše soukromí," píše se ještě ve zmiňované zprávě.

Gary Barlow ohlásil těhotenství své ženy v únoru letošního roku, v dubnu přes Twitter prozradil, že to bude opět dívka. Ještě začátkem minulého měsíce přes své stránky reagoval na dotazy fanoušků a vzkazoval jim, že jeho ženě se vede velmi dobře. Tato smutná zpráva tak všechny šokovala. Upřímnou soustrast přes sociální sítě Garymu projevují nejen fanoušci, ale i kolegové z hudební branže včetně ostatních členů Take That.

Dodejme, že Gary Barlow se s manželkou Dawn seznámil v roce 1995 během turné kapely Take That "Never Forget", kde patřila mezi tanečnice. Dotyčný pár se bral o pět let později a mají spolu již tři děti - Daniela (11), Emily (9) a tříletou dcerku Daisy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY