Nežfaleš ve čtvrtek pokřtí novinku "Každej klub i bar"

28.06.2012 12:58 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Nežfaleš - Každej klub i bar
© facebook interpreta
Punkeři Nežfaleš si připomínají deset let existence. Za tu dobu už prý znají snad každý klub a bar, kde se dá vystoupit, a podle toho nazvali i novou desku, která právě vychází a která bude pokřtěna během vystoupení kapely na čtvrtečním Za koule festu v pražské Modré vopici.

S novinkou "Každej klub i bar" Nežfaleš přicházejí dva roky po vcelku kladně přijaté desce "Pár lacinejch triků", podle členů může na někoho působit syrověji a garážověji než předchůdce, což může být také odrazem těžkostí při skládání i natáčení. Bubeník Petr totiž bojoval s rakovinou. "Chvílema to vypadalo všelijak, ale nakonec všechno dobře dopadlo a my můžeme spolu s váma oslavit deset let Nežfaleš i novou plackou," vzkazuje kapela svým fanouškům.

Z novinky již parta okolo zpěváka Radka dala na svém Bandzonu ochutnat dvě písně, "Sliby" a čerstvě "Ona má styl". Naživo si je příznivci budou jistě moci vychutnat při speciálním narozeninovém setu s řadou hostů na zmíněném Za koule festu, kde skupina album pokřtí a kde kromě ní vystoupí také The Fialky, Houba nebo sólově frontman Starých pušek Sydney.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY