Festival Košumberk láká na Floexe a MIDI LIDI

19.06.2012 12:27 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Košumberk Fest 2012
© facebook interpreta
Novinkou šestého ročníku festivalu Košumberk, který se odehraje 20. a 21. července na nádvoří hradu Košumberk (v sousedství východočeské Luže), bude páteční speciální koncert Floexe a jeho doprovodné skupiny. Ten se po setmění (po 21. hodině) uskuteční ve zmodernizovaném bývalém renesančním sále, a nabídne tak unikátní kulisu ke spojení elektroakustiky a multimediálních projekcí. Tato show na netradičním místě může být nečekaným zážitkem, který navnadí na hlavní program.

Sobotní podvečer rozžehnou Lajky, ti předvedou svůj různorodý alternativní poprock s kytarami. Po nich se objeví vítězové loňské Malé alternativy Vložte kočku!, kteří přivezou svůj velký debut "TáTa". Finále večera zaopatří The Ritchie Success se svou temně drásající hudební směsí s mnoha přesahy a MIDI LIDI. Petr Marek & spol. rozjedou živě svou "Operaci 'Kindigo!'" a ohlédnou se i do své historie.

Festival Košumberk, jak již bylo řečeno, proběhne ve dnech 20. a 21. července na nádvoří zříceniny hradu Košumberk. Návštěvníci, kteří zde budou chtít přespat, najdou kontakty na ubytování na oficiálních stránkách. Ti, co dají přednost stanování nebo přespaní pod širákem, mohou k tomuto účelu využít louku u řeky přímo pod hradem.

Vstupenky na celý festival jsou k dostání v předprodejní síti Ticketstream za 170 Kč, na místě pak budou stát 220 Kč. Na samostatný páteční koncert Floexe je cena 90 Kč v předprodeji a 120 Kč na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY