No Doubt představí novinkovou desku na podzim

09.05.2012 15:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

No Doubt
© satelitemusical.net
I když novinková deska amerických No Doubt měla být hotová už v březnu, muzikanti si s přípravami dali na čas. Podle posledních zpráv se v pořadí šestá studiovka objeví na pultech začátkem podzimu.

Novinka týkající se chystané a zatím bezejmenné nahrávky se objevila nejprve na oficiálním webu kapely ve videoklipu. Oficiální termín vydání byl stanoven na 24. září. Osazenstvo No Doubt v čele s Gwen Stefani k očekávanému nástupci jedenáct let starého CD "Rock Steady" ještě uvedlo: "Těšíme se, jak se s vámi budeme moct podělit o novou hudbu. Na naši novou desku jsme hrdí a doufáme, že si ji zamilujete stejně jako my. Ještě než ji vydáme, vás budeme informovat o aktuálním dění okolo desky, součástí kterého je i natáčení nového klipu!"

Dodejme, že podle původních záměrů muzikantů měla nahrávka vyjít loni před Vánocemi. Už tehdy ale všichni věděli, že odsunutí vydání bude nevyhnutelné: No Doubt "si totiž chtěli být jistí, že vydávají nejlepší desku za celou svou kariéru". Z nových písní se fanoušci mohou těšit například na kousky jako "Undercover", "Settle Down", "Easy", "Heaven" nebo "Dreaming The Same Dream".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY