Nelly Furtado pojmenovala nové album a zveřejnila první detaily

17.04.2012 11:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nelly Furtado
© movin925.fm
Kanadská zpěvačka Nelly Furtado se konečně naplno rozpovídala o svém novém albu. Desku svým fanouškům nabídne již 18. června.

Pátá studiovka dostala název "The Spirit Indestructible", a jak sama zpěvačka uvedla, písně začala psát již v době, kdy vydala svou španělsky nazpívanou kolekci "Mi Plan". Byla prý tehdy ve velmi dobrém vnitřním rozpoložení, aby dokázala opět psát kvalitní texty v angličtině.

Vydání alba bude předcházet singl s názvem "Big Hoops (Bigger The Better)", který má v rádiích světovou premiéru v úterý 17. dubna, tedy dnes, a zpěvačka jej natočila společně s Rodneym Jerkinsem. Ten je ve svém oboru považován za naprostou špičku, v minulosti spolupracoval s Michaelem Jacksonem, Beyoncé nebo Lady Gaga.

Dalšími producenty na desce budou Salaam Remi, který pro Furtado produkoval singl "The Night Is Young", metalový veterán Bob Rock, holandský DJ a producent Tiësto, rockový skladatel a producent John Shanks nebo jamajský reggae producent Da Genius.

V následujících týdnech zpěvačka představí přesný obsah celého alba a měla by zveřejnit i první termíny plánovaného světového turné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY