Hooverphonic s orchestrem vystoupí počátkem května v Lucerně

16.04.2012 17:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hooverphonic
© last.fm
Na konci ledna se belgickým muzikantům ze skupiny Hooverphonic splnil sen. Alex, Noémie & Raymond nahráli všechny své hity za dosavadní patnáctiletou kariéru se symfonickým orchestrem. Sešli se ve studiu s dvaačtyřiceti špičkovými muzikanty a natočili sedmnáct skladeb, mezi kterými nechybí "Happiness", "One Two Three", "The Night Before", "The Last Thing I Need Is You" nebo "Jackie Cane". Album vyšlo začátkem března a už 5. května ho Hooverphonic s doprovodným orchestrem představí v Praze, kde vystoupí ve velké Lucerně na Conference.

Turné "Hooverphonic With Orchestra" začalo 6. března v belgických Antverpách, kde muzikanti odehrají šest koncertů. Už teď jsou všechny vyprodané. Možná to je reakce na první singl z připravované desky, skladbu "Happiness", která už rotuje evropskými rádii. Ostatně velmi úspěšné bylo i zatím poslední studiové album Hooverphonic "The Night Before", kterého se po Evropě prodalo kolem půl milionu kopií.

V Česku Belgičané vystupovali několikrát jak v klubech, tak na festivalech. Koncert na Conference 5. května ale bude jejich největší vystoupení, na pódiu pražské Lucerny se sejde celkem sedmnáct muzikantů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY